Водонагрівачі Atlantic з сухим теном

Що таке "Сухий" ТЕН. І які його переваги?

Нагрівальний елемент знаходитися на керамічній основі і не має прямого контакту з водою, тому що поміщається в стеатитовий колбу, яка вже передає енергію нагрев.елемента - воді.
При використанні бойлера з сухим теном, на стеатитовий колбі утворюється менше накипу ніж на звичайному "мокрому" тене з міді, так як температура мідного тена вище і накип осідає в більшій кількості, при поганій якості води. Чим більше накипу, тим гірше і довше нагрівається вода у водонагрівачі. Звідси (+) водонагрівача з сухим теном.
Якщо виникла необхідність заміни тена, то в цьому випадку немає потреби зливати воду з бака, в порівнянні з мокрим теном. Ще один (+) бойлеру з сухим теном.
Небезпека ураження електричним струмом так само в рази менше у випадку з водонагрівачем з "сухим" теном, даємо ще один - (+)
З вище сказаного можна зробити висновок, що переваги бойлера з сухим теном - очевидні. Так, ця комплектація буде дорожче, але зате це буде надійніше, довговічніше і безпечніше.

Пропонуємо Вам два бойлера з "Сухим" Теном - Водонагрівач Atlantic Cube Steatite, і Водонагрівач Atlantic Steatite Elite